Snippet online lezen  |  afmelden
Stiching  
  mijn pensioenzaken
Bedrijfstakpensioenfonds voor de Houthandel
Pensioen
actualiteiten
 
NIEUW: digitale pensioenactualiteiten
U krijgt 2 x per jaar onze papieren nieuwsbrief Pensioenflits. Maar soms zijn er nieuwtjes die we graag direct met u delen. Daarvoor is er nu deze Pensioenactualiteiten. 
Een e-mailnieuwsbrief met korte berichten en actueel nieuws rondom uw pensioen. Pensioenactualiteiten verschijnt alleen als we iets te melden hebben. Zoals nu.
Veel leesplezier!
Wordt mijn pensioen gekort?
 â€˜Korten pensioenen van 2,1 miljoen mensen dreigt'. Dat las u vrijdag op NU.nl. U vraagt zich natuurlijk gelijk af of dat ook voor ons pensioenfonds aan de orde is. Lees meer
KOM IN DE KLANKBORDGROEP
Denk mee hoe onze communicatie beter kan
Pensioen is ingewikkeld. Toch willen wij zo duidelijk en begrijpelijk mogelijk met u communiceren.  U weet tenslotte het beste of het beter kan of niet. Daarom vragen we u om ons te helpen. Hoe? Dat leest u hier. Doe mee en meld u aan!
Uw jaarlijks pensioenoverzicht verandert
Voor de zomer ontvangt u weer uw jaarlijks pensioenoverzicht. Dit jaar zijn er een paar dingen anders op uw overzicht. Dat heeft alles te maken met nieuwe wettelijke regels. De meest in het oog springende wijziging is dat u voortaan niet alleen ziet wat u nu aan pensioen opbouwt, maar ook wat u straks krijgt op de pensioendatum. Dat ziet u trouwens nu ook al in onze pensioenplanner.
Op uw AOW-datum met pensioen?
Krijgt u AOW voordat uw pensioen ingaat? Dan is het misschien fijn om uw pensioendatum gelijk te trekken met uw AOW-datum. Met de pensioenplanner berekent u met één druk op de knop wat dit netto voor u betekent.
 
bereken het zelf
 
Veranderen van baan? Vergeet uw pensioen niet!
Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om van baan te veranderen. Een nieuwe baan is een belangrijk moment voor uw pensioen. Wist u dat u uw pensioen kunt meenemen naar het pensioenfonds van uw nieuwe werkgever? Dat noemen we waardeoverdracht. Of dat voor u interessant is, hangt af van verschillende dingen. Ook gelden er nieuwe regels voor waardeoverdracht.
lees verder
Nieuwe baan? Kijk ook naar uw pensioenregeling
De pensioenvergelijker helpt u daarbij
Pensioen is misschien niet direct een reden om van baan te veranderen, het is wel een hot item voor mensen die een andere baan zoeken. Dat blijkt uit onderzoek onder Nederlandse werknemers. In de top 3 van belangrijkste arbeidsvoorwaarden komt pensioen na salaris en flexibele werktijden. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan letten beter op wat werkgevers hebben geregeld voor het pensioen van hun werknemers. Want hoe minder u zelf nog hoeft bij te sparen, hoe meer salaris u overhoudt. Maar hoe vergelijkt u nou de ene pensioenregeling met de ander? Daar hebben wij een handig hulpmiddel voor: de pensioenvergelijker. Maak er gebruik van als u verandert van baan!
Vul de baanwisselenquête in!
Hoe vaak bent u van baan gewisseld? Bent u tevreden waar u nu zit? En hoe belangrijk is pensioen voor u als u van baan wisselt? Beantwoord 6 korte vragen en laat het ons weten!
 
Stiching Bedrijfstakpensioenfonds voor de Houthandel
 
Mail      contact  |   website  |  afmelden