Snippet online lezen  |  afmelden
Stichting Bedrijfstakpensioenfonds  
  mijn pensioenzaken
voor de Betonproductenindustrie
Pensioenflits
voor werkgevers
april 2019
Help mee met onze e-mailcampagne!
Laat uw werknemers hun mailadres registreren
Het pensioenfonds wil graag van zoveel mogelijk werknemers een e-mailadres om meer digitaal te communiceren. Dat is nu vooral belangrijk omdat het jaarlijks pensioenoverzicht in mei voortaan digitaal beschikbaar komt. U kunt ons daarbij helpen. En voor wat hoort wat: u maakt kans op een aardigheidje voor u en uw personeel.
lees meer
Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen over pensioen en de pensioenregeling. Geef uw e-mailadres door, dan zetten wij u op de verzendlijst van deze digitale nieuwsbrief. Daarin geven we u ook informatie en tips om u te helpen in uw rol als vraagbaak voor uw medewerkers als het gaat om pensioen. 
 
registreer uw mailadres
 
Webinar: Wat is uw rol als werkgever?
Wat wordt er (wetteiljk) van u verwacht als het gaat om het informeren van uw medewerkers over de pensioenregeling? En hoe kan het pensioenfonds u daarbij helpen? Dat en meer bespreken we in een webinar dat wij - mogelijk nog voor de zomer - gaan organiseren. 

Wij zijn benieuwd of u belangstelling heeft om dit webinar bij te wonen.  En op welk tijdstip wilt u hier liefst zo'n webinar bekijken? Laat het ons weten via het reactieformulier. Dit is puur een inventarisatie en nog geen inschrijving. U ontvangt later nog een definitieve uitnodiging.
 
Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Betonproductenindustrie
 
Mail      contact  |   website  |  afmelden